Det er jo helt vildt!

Som tidligere skrevet ville jeg skrue op for aktivitetsniveauet med hundene igen. Det er så sandelig også blevet gjort.

Life Companion Jean også kaldet Tesla blev sidste år kvalificeret til Crufts, som er verdens største hunde udstilling, den foregår i Birmingham. Da jeg er opdræber ville jeg selvfølgelig gerne se udstillingen og Tesla.

Der blev i januar bestilt hotel og billetter til disse dage, og tiden den kom. Vi rejste derover tidligt torsdag morgen og fredag skulle Italienerne på.

Tesla var tilmeldt i 4 klasser, herunder Yearling Bitch. Der var 9 hunde i den klasse. Jeg var meget spændt på hvad dommeren ville sige -for det er andre typer italienere der er i England.

Dommeren kiggede længe på alle og pegede hurtigt de 3 første ud dernæst nummer 4. Hun kiggede længe igen og ville se flere af hundene gå igen, ikke Tesla. Til sidste vendte dommeren sig om og pegede på Tesla -hun blev placeret som V.H.C (Very Highly Commended) som er en yderst fin placering, eller faktisk bare det at blive placeret er vildt på Crufts.

Som opdrætter af denne meget fine hund er jeg jo meget meget stolt. Her er et billede af de to skønne som gjorde set suverænt godt.

Ikke nok med det så spurgte Teslas mor og far om der var andre IG fra Danmark der var blevet placeret. Det har jeg prøvet et at undersøge. I de sidste 17 år (så langt kan man pt kun gå) er ingen dansk opdrættet italiener blevet placeret på Crufts -det er vildt.

Det var alt for denne gang

So long and thanks.