Historien

Jeg er den lykkelige ejer af 2 italienske mynder og en borzoi- greyhound blanding, sammen med min mand, Niels.

Dette eventyr begyndte i marts 2009, da vi fik Vincenza (Vindhauses Vincenza).

Vi begyndte stille og roligt at gå til Lure coursing. Hurtigt fandt vi ud af hunde er bedst i flok, derfor besluttede vi os til hund nummer 2. Dette skulle stadig være en mynde. Vi forhørte os rundt omkring med whippet opdrættere men synes måske denne race var lidt for lille, i forhold til vi gerne ville have en lidt større hund. Så vi begyndte at kigge på greyhound i stedet. Vi fik kontakt til en som ventede greyhoundhvalpe.  Vi arrangerede et møde med hende hvor vi kunne se hendes hunde, men netop dagen før aftalt, nedkom hendes tæve med hvalpe. Da vi kørte derfra havde vi valgt en lille hanhvalp og givet ham navnet Mephisto. Først senere fandt vi ud af han var halv borzoi.

MephI mellemtiden begyndte en drøm om at altid have en lille italiensk mynde ved min side. Gerne Vincenza men det ville jo ikke ske, derfor besluttede jeg mig at Vincenza skulle have et kuld hvalpe. Så forberedelserne hertil begyndte. At finde en han der kompenserede for Vincenzas knap så stærke sider, og samtidig lignede hende lidt var ikke helt let, men jeg fandt Dervisch Trendsetter, fik kontakt og mødte ham og var helt forelsket i ham, han skulle være far til min nye hvalp.

Foråret 2012, blev Vincenza parret, og 2 måneder senere kom de sødeste 2 små hvalpe til verdenen, Athena og Ares. Jeg beholdte Athena og Ares skiftede kaldenavn til Tino, og bor nu i Sverige.

Athena blev en flot hvalp og klare sig fint til udstilling og viste sig at være en fremragende jager. Det vil jeg bygge videre på samtidig med jeg kan beholde blodlinien fra Vincenza.

os 3

Billedet her er taget oktober 2013, fra venstre: Athena, Vincenza, mig og Mephisto.